Carta Internacional para Caminar

publicado originalmente en Walk 21 |

Per a la creació de comunitats sanes, eficients i sostenibles on la gent esculli caminar. Nosaltres, ratificant la carta reconeixem els beneficis de caminar, com a indicador clau de societats amb salut, eficiència,  inclusió social i sostenibilitat.

A més a més, reconeixem els drets universals de les persones a poder caminar d’una manera segura i a gaudir d’una alta qualitat d’espais públics a qualsevol lloc i en qualsevol moment. Ens hem compromès amb la tasca de reducció de barreres físiques, socials i institucionals que limiten l’activitat de caminar.

Treballarem amb d’altres grups per ajudar a crear una cultura on la gent esculli caminar, com a mitjà de desplaçament, mitjançant el nostre compromís amb aquesta carta i amb els seus principis estratègics.

Pots llegir l’article al complert aqui.

 

CartaCat

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *